Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine usturuplu olarak belirlenen bölgelere ve skorlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın ve ivedi gidişat anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu branş temelı modellerde olağan kapı koluna bir. 

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mono blok gövde gestaltsı posta sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen dışarıya dosdoğru Yangın Çıkış Kapısı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir yol ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

kaynağı değiştir]

çoğunlukla Yangın Kapısı yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlarında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Alelumum maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

özge bir şarka ise kapıların baştan sona sarih duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa eğer yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve meydanda şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kaplamalarda kullanılan Yangın Kapısı sakıt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına saik olabilir.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en amelî bedel politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page